Hverdag
Kommentarer 2

Sommerferie!

Jeg har sommerferie! Har hatt fri i cirka 48 timer, og er dypt inne i feriemodusen. Begynner å finne roa igjen etter en sjukt hektisk morgen på Gardermoen, med bedrevitere som snakka i munnen på hverandre, inn i begge ørene mine, og bare gjorde oss skikkelig forsinka gjennom innsjekking. Heldigvis var det masse snille folk i neste kø, som lot oss gå forbi så vi rakk flyet vårt. Folk ass, kan de ikke bare ta det med ro og la folk ordne opp?

Jaja. Vi kom oss uansett til Namsos! Vi fløy nordover (fordi det var dobbelt så dyrt for tog som fly! Hva skjer med det?), og landa i Namsos i lunsjtida. Fikk mat hjemme hos svigers, og kjente på hvor godt det var å være fremme tidlig. Vi er jo vant til å komme med toget til Steinkjer sånn i 23-tida på kvelden, for så å overnatte hos pappa og ta bussen videre dagen etter, eller bli hentet på togstasjonen og være i Namsos omkring midnatt. Ganske stor forskjell. Ønsker meg så sjukt hurtigtog mellom Oslo og Trondheim, pluss togforbindelse helt til Namsos.

Denne første dagen bruker vi til å sitte i ro, lese bøker, spille Nintendo og bare chille. I morgen skal jeg ut for å lete etter symaskin, siden jeg har planlagt en sy-vlogg når jeg runder 400 abonnenter på YouTube (som ikke er så lenge til. Iiik!). Ikke at jeg kan å sy, men et av målene mine i sommer er å sy det perfekte handlenettet og gjøre om et stort stoffstykke jeg fikk av Fair and Square til en bukse. Du kan følge kanalen min her btw.

Ellers skal jeg bruke de neste ukene til å researche dette med å være plastfri på et lite sted, og ikke minst følge plastic free july så godt jeg kan.

Hva driver dere med i sommer? Fått ferie enda? Tell, tell!

En reisevlogg fra påska som demonstrerer litt avstanden mellom Oslo og Namsos.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.