Zero Waste
Kommentarer 3

10 grep for en mer klimavennlig sommer

Plastic free july er i gang! Og siden jeg antakelig må godta at det blir en del plast i forbindelse med mat-emballasje i sommer (skal være i Namsos, hvor jeg er usikker på hvordan løsvekt-utvalget er), har jeg samlet sammen 10 tips og triks og grep og sånn som jeg og du og alle vi kan gjøre for å være litt snillere med planeten vår i sommer.

Man MÅ ikke kjøpe mat uten emballasje for å være klimavennlig, og jeg har skrevet om at jeg mener vi må være stolte av de tingene vi får til, så fokuset mitt blir å være glad for hver ting jeg får til, og for hver plastkopp eller isbeger jeg kan si nei til i sommer.

Hvis du har noen bra triks for å unngå engangsplast må du gjerne legge igjen en kommenter her, eller tag en Instagram-post med #etisk2017 – så finner jeg tak i deg. Hadde vært hyggelig å utveksle kunnskap gjennom juli.

Følg meg:
YouTube
→ Instagram: stinefriis

→ Snapchat: stinefriis

Herlighet vi reiser til Namsos i morgen! Jeg gleder meg sånn til å jobbe masse med blogg og YouTube de neste fire ukene, og har så mye bra planlagt. Har også en stor nyhet å dele, som jeg antakelig kan fortelle om i løpet av uka som kommer. Sprekker nesten av forventning når jeg tenker på det, og håper dere kommer til å bli like gira som meg.

Og dere! Del gjerne denne bloggposten på Facebook og sånn, om dere vil være med å spre enkle klimatriks. Jeg setter sånn pris på all den drahjelpen jeg har fått av dere de siste månedene, alle shoutouts og gode ord. Jeg kunne virkelig ikke bedt om finere følgere!