Hverdag
Kommentarer 2

Sendeplan sommeren 2017

Foto: Nielsen Ramon

Om en uke går jeg ut i ferie! Hjelpes! Tida frem mot ferien har gått fort og sakte samtidig. Er superklar for fire uker fri, og alt det gøye som skal skje den sommeren her.

For å holde ting i noenlunde jevn dur gjennom sommeren har jeg kommet frem til å publisere YouTube-filmer fast på onsdager og søndager. Da har jeg noen holdepunkter for filming, og dere vet når dere kan forvente å få noe nytt i feeden. Jeg har tro på at det skal funke, og funker det veldig bra fortsetter jeg sikkert sendeplanen utover høsten.

Skulle det mot all formodning skje endringer, eller tekniske problemer sånn at filmer må flyttes, så poster jeg om det på Snapchat.

Innimellom filming og blogging planlegger jeg å lese masse bøker, få bra vær, spise frokost på verandaen og jobbe på et prosjekt sammen med mamma. Jeg lover å fortelle mer om det ganske snart. Er noen få brikker til som skal på plass, så kan vi snakke om det.

Jeg har masse ideer til hva jeg vil lage filmer om i sommer, og gleder meg til å gå i gang. Om du har noen film-ønsker er det bare å legge igjen i kommentarfeltet, for jeg syns det er kjempefint å lage filmer om ting dere lurer på og sånn.

Åååh nå gleder jeg meg skikkelig til ferie!

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.