Etisk mat
Kommentarer 4

Ekte vare: En dagligvare på Sagene

I helga besøkte jeg Ekte Vare på Sagene, en økologisk dagligvare og kafé.

I helga var jeg innom Ekte Vare på Sagene for første gang, etter at en av de ansatte snappet meg mens jeg gjestesnappa på SnapKollektivet. Og for et fint sted! De er både en økologisk daglivare og en kafé. Fordi de er kafé har de søndagsåpent, og å rusle opp til Sagene var et perfekt søndagssyssel. De selger masse varer i løsvekt, så man kan ha med egen emballasje og fylle opp.

Jeg kjøpte med et par ting som dere skal få se i denne ukas vlog (jeg er i gang med 300 abonnenter-utfordringen!), og neste gang skal jeg ha med flere gjenbruksposer, for utvalget var supert.

I helga besøkte jeg Ekte Vare på Sagene, en økologisk dagligvare og kafé.

De hadde til og med krydder i løsvekt! Det har jeg lett etter, og er ganske letta over at det fins. Har en mental liste over varer jeg må finne emballasjefritt, og nå kan jeg krysse av én ting til.

Jeg ble stående å prate med de som jobber der en stund, og kan skrive under på at de er skikkelig bra folk. Om du er på Sagene må du stikke innom, si hei, ta en kaffe og kjøpe litt mel eller popcorn.

I tillegg til løsvektvarer hadde de også alt mulig av kjøtt- og meieriprodukter. Grønnsaker og husholdningsartikler. Jeg hadde ikke lyst til å dra derfra, men bare bli igjen og se og se og se.

Følg Ekte Vare på Instagram her.

I helga besøkte jeg Ekte Vare på Sagene, en økologisk dagligvare og kafé.