DIY
Kommentarer 9

DIY shampo og balsam

Jeg lovte dere en uke med DIY shampo og balsam da jeg nådde 250 abonnenter på YouTube. Jeg greide fire dager.

Etter en del research fant jeg to oppskrifter som møtte kriteriene mine: oppskriftene måtte være enkle, og bestå av ting jeg uansett ville hatt hjemme. For meg virker det rart å måtte kjøpe masse ting jeg ellers ikke ville kjøpt – for å lage noe. Så det var viktig at ingrediensene var noe jeg kunne bruke til mer. Jeg landet på disse to:

Shampoo:

  • 2 ss eddik
  • 1/2 kopp vann
  • 1/2 ss bakepulver

Balsam:

  • 3 ss kokosnøttolje
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts kakaopulver

DIY shampo og balsam var veldig enkelt, og jeg syns det var utrolig gøy å teste, selv om jeg ikke fullførte uka. Hvorfor jeg ikke greide det kan du se i filmen.

PS: Jeg oppdaget alt for sent at det var noe galt med to av klippene mine, noe som gjør starten av filmen litt amputert. Jeg håper dere liker den allikevel, og har lyst til å følge YouTube-kanalen min.