Etisk mat
Kommentarer 6

Dyrket.no

Å bestille ting hjem er ikke noe jeg gjør ofte (altså bortsett fra et utall pakker fra Etsy og iHerb, men det er noe annet). Mat får jeg derimot ikke levert særlig ofte. Jeg har akkurat begynt med Foodora, og hadde nå også lyst til å teste ut Dyrket.no.

Dyrket er rett og slett en matbutikk på nett, full av lokal og biodynamisk, økologisk, kortreist, alle buzz-ordene-mat. Jeg får mer og mer behov for å vite hvor maten min kommer fra, særlig kjøtt. Og her har man full kontroll. Jeg har ikke rukket å smakt meg gjennom alt enda, men kan fortelle at svinekoteletten var veldig bra.

Jeg skreiv at jeg ville ha så lite emballasje som mulig i leveringen min, men kjøttet var pakket i plast, noe Roar beklaget. Henter man varene selv på Jar, tror jeg man kunne ha med egen emballasje. Jeg vet ikke helt hva jeg føler om all plasten, og håper de kan bytte til papir-innpakning etter hvert. Om maten er skikkelig bra kommer jeg til å vurdere å bestille derfra igjen, og prøve å presse dem litt på dette med plast. For det er en helt nydelig tjeneste, som jeg absolutt ikke vil skal forsvinne.

Jeg bestilte: