Zero Waste
Kommentarer 5

Mai-favoritter

Mai har vært helt sjuk. Så mange opp- og nedturer at det er rart mai bare er 31 dager.

Jeg har lært mye i mai, om meg selv og om livsstilen jeg ønsker å leve. Zero waste-begrepet har vært skremmende, inspirerende og frigjørende. For selv om jeg ikke vet om en zero waste-livsstil er 100% gjennomførbar for meg (vet ikke hvor villig jeg er til å lage all sminken min selv for eksempel), så vil jeg definitivt adoptere så mange prinsipper så mulig. Å gi slipp på merkepress, shopping som hobby og «lettvinte» løsninger i matbutikken har vært deilig. Selv om jeg har mye å gjøre, og har produsert en film hver dag i snart hundre dager, føler jeg at livet har blitt roligere.

Det kan ha noe med at vårsola også bringer med seg mye energi, og at jeg begynner å se frem til sommerferie og lange, late dager i Trøndelag.

Vi bikker snart over i juni, noe som betyr at min daglige filming snart er over. Jeg kommer nok til å savne å lage film hver dag – selv om jeg er sjukt fornøyd og stolt over å ha fått til en film om dagen, i hundre dager.

Fra nå vil det bli litt andre typer filmer, som går over mer tid. Challenges, og gøye ting hvor jeg trenger mer tid til å filme og klippe. I tillegg vil jeg bruke bloggen mer aktivt, og ikke minst: Snapchat og Instagram! Så bare følg med over alt, så blir dette bra.

Snart får jeg noen ting i posten som kommer til å gjøre livet mitt enda mer plastfritt, og da skal jeg lage en ganske stor zero-waste film til dere. Gleder meg så mye!

Jeg håper dere har hatt det gøy med å følge mine daglige filmer, og håper at dere vil være med på neste runde. Den sjukt positive mottakelsen kanalen min har fått er over all forventning, og jeg hadde ikke trodd jeg skulle få så mange ivrige følgere på så kort tid. Nå er jeg spent på å se hva mer denne kanalen kan bli, og hvor stor den vil vokse seg. For jeg er overhodet ikke ferdig med YouTube og blogging. Jeg har så vidt begynt, og er så innstilt på å leve et langt grønnere liv enn jeg har gjort til nå.