Stil & skjønnhet
Kommentarer 4

Body shop haul

Et par ganger i året tar jeg en titt i sminkesamlinga, vurderer hudpleierutinen og bestemmer meg for hvilke justeringer jeg vil gjøre. Jeg er overhodet ingen ekspert på sminke og hudpleie, men begynner å få en viss forståelse for hva huden min trenger på sommeren, kontra vinteren og så videre.

Å samle innkjøpene gjør at jeg ser hvor mye penger jeg bruker (ops), men også at jeg får mer oversikt over hva jeg kjøper, sammensetninger og kan sammenligne produkter på en helt annen måte – fordi jeg faktisk setter av tid til å få unna handlinga. Selv om jeg syns sminke og hudpleie er gøy forsøker jeg å ikke ha selve shoppingen som hobby – for jeg vil ikke være en person som shopper for å unngå kjedsomhet. Prøver jo å ikke ta med mer inn i huset enn jeg trenger fordi søppel og sånn. Det som er gøy er researchen, å sammenligne og finne ut hva jeg vil prøve – eller hvilke produkter som var bra nok til at jeg vil kjøpe dem på nytt.

En body shop haul

Jeg ser alltid masse filmer på YouTube for å se hvordan andre folks rutiner er, og blir skikkelig inspirert til å holde huden ved like. Jeg sliter mye med vanskelige kviser – og må derfor kjøpe produkter deretter. Gleder meg til å vise dere når alt har kommet. Og ikke minst til å teste! Har nemlig bestilt noen produkter jeg ikke har prøvd før.

I dag var jeg i en butikk hvor jeg ikke har vært på veldig lenge: Body Shop! Dere kan høre mer om hvorfor jeg ikke har vært innom på en stund i filmen.

Jeg syns sminke og hudpleie er så gøy! Og har veldig lyst til å lage flere filmer om det. Særlig nå som mer og mer blir cruelty free, og jeg kan puste litt lettere mens jeg sminker meg om morgenen.