Mat
Skriv en kommentar

FOOD HAUL: Plast-fail

Energinivået mitt er ikke på toppnivå om dagen, men jeg prøver å jobbe meg tilbake til normalen. Satser på å være 100% operativ igjen om ikke alt for lenge. Da funker forhåpentligvis hodet bedre, sånn at jeg ikke failer like mye på plastfronten som i dag.

Vi har nylig «oppdaget» en ny grønnsaksbutikk. Har gått forbi den så mange ganger uten å gå innom, også er det DEN gullgrava. Butikken er enorm, med matvarer fra hele verden. Du kan kjøpe fem kilo ris for en hundrelapp, eller to proppfulle bæreposer med grønnsaker for under 300 kroner. Utvalget er dessuten helt nydelig.

Mens vi preiker sammen er jeg godt i gang med å koke kraft (som jeg snakket om i den filmen her), vaske kjøkkenvifta og venter på Mikael som er på butikken for å kjøpe kaffe. I kveld skal jeg til en venninne for å spise kveldsmat (kveldsmat er kanskje noe av det beste som fins), og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å installere Civilization før dagen er over.

Føler meg forresten veldig som Pocahontas hver gang jeg holder fersk mais.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.