Stil & skjønnhet
Skriv en kommentar

ANTI HAUL: Tise

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Anti haul: Tise

Puh! Jeg er tilbake i Oslo, og føler meg veldig klar for at livet skal gå tilbake til å være litt mer vanlig igjen. Fortsatt har jeg en god del bilder fra Namsos-oppholdet som jeg har lyst til å dele og vise, men det er ikke det vi skal snakke om i dag. For i dag handler det nemlig om en av mine favoritt-apper: Tise!

Anti hauls er filmer jeg virkelig liker å lage. Fordi jeg får vist frem kule ting og kupp jeg har gjort – på andre steder enn i kjedebutikker. Det er på en måte så enkelt å handle i en kjedebutikk, mens å handle brukt er mye mer en skattejakt. Det beste eksempelet er Burberry-trenchen min som jeg brukte mange ÅR på å finne. Setter jo ekstra stor pris på den da.

Slik er det med tingene jeg har funnet på Tise også. Og fordi jeg alltid har en klar idé på hva jeg er på jakt etter ender jeg ikke opp med å spontan-kjøpe noe jeg etter hvert innser ikke funka helt allikevel.

Et av mine favoritt-kjøp så langt på Tise er BLK DNM-jakka mi – som jeg viser frem på Snapchat cirka hver dag. Så glad er jeg i den. Hadde lett en hel evighet etter den perfekte skinnjakka før jeg kom over BLK DNM sine. Prisen var svært lite hyggelig, så jeg scanna Tise i en hel evighet før jeg fant en i riktig størrelse, og til en pris jeg kunne leve med. Den var knapt brukt, så jeg må si at jakka var et skikkelig kupp.

Snakker litt mer om mitt syn på å kjøpe skinn-produkter i filmen, så vil anbefale å se den.

Husk også å abonnere på YouTube-kanalen min her. På 250 abonnenter skal jeg DIYe shampo og balsam, og lurer veldig på hvordan det skal gå. Gleder meg! Du kan også følge meg på Snapchat og Instagram. Jeg heter Stinefriis begge steder.

Nå som livet er litt mer i vater er jeg klar for å jobbe mer med blogg og YouTube igjen. Føler alt har vært litt stemoderlig behandlet i det siste, og har så mange filmer jeg ikke har fått publisert på bloggen. Vil helt klart anbefale deg å ta en titt i opplastninger-lista og se om det er noe du har gått glipp av.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.