Mat
Skriv en kommentar

Nedbrytbare kaffekapsler

Har testet nedbrytbare kaffekapsler fra I Go Green.

Reklame for Go Green

UPDATE: En av mine Instagram-følgere opplevde å få toll inkludert på varene sine, da det ikke ble poengtert på nettsiden at produktet sendes fra utlandet. Vær obs på totalsummen om du skulle bestille. Husk også at ved å bestille bidrar du til å fly inn et produkt, så kjenn på om det er noe du vil gjøre eller ei.

For en stund tilbake ble jeg tagget i en Facebook-annonse for nedbrytbare kaffekapsler, og jeg måtte sende I Go Green en mail. Det tok ikke lang tid før jeg fikk to pakker med kaffekapsler i posten, og jeg må si at jeg virkelig digger dem.

Kaffekapsler er ikke nødvendigvis den miljøverstingen de ofte blir stemplet for. Framtiden i våre hender har skrevet en artikkel om der her som du godt kan lese.

Men det er ikke til å komme unna at det blir mye plast-avfall av tradisjonelle kaffekapsler, som er vanskelig å sortere, i og med at det består av både kaffegrut og plast og gudene veit hva. De brukte kapslene ender dermed i restavfallet, og det er veldig kjekt å kunne bytte til disse nedbrytbare kaffekapslene – som fjerner det som kanskje har vært mitt hovedproblem når det kommer til kaffekapsler. Plasten altså.

Har testet nedbrytbare kaffekapsler fra I Go Green.

De fungerer nøyaktig som en vanlig Nespresso-kapsel, med det ene unntaket av de kan kastes i matavfall i stedet for restavfall. Jeg kan derfor fortsette med mine kaffekapsel-vaner, uten dårlig samvittighet – noe som passer meg ypperlig.

Du kan lese mer om kaffekapslene her. De er sertifisert av Fairtrade, Ecocert, Rain forest alliance og UTZ. Ikke dårlig, vil jeg si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.