bærekraft
Kommentarer 4

Redd verden litt

Jeg har satt i gang en ny serie med filmer! Her skal vi snakke om hva vi alle kan gjøre for å redde verden litt. I hver film skal jeg gi to kjappe, enkle tips, som ikke krever at du kjøper dyre produkter eller installerer solceller på taket ditt.

Vi kan alle bidra litt til å gjøre kloden vår bedre å bo på for oss mennesker. Vi kan bare ikke fortsette i det tempoet vi kjører i nå. Skulle hele jordas befolkning konsumert på lik linje som amerikanerne hadde vi trengt 4,4 jordkloder! Og siden vi ikke har det må vi bremse litt. Kjøre litt under fartsgrensa – bare for å være på den sikre siden. Sånn som vi lærer når vi tar lappen. Og når vi først snakker om lappen: kjøp el-bil.

Det sier seg selv at hver enkelt av oss ikke kan gå ut og bygge vindmølle i hagen, eller riste politikere til fornuft, vi har tross alt jobber. Men vi kan legge om vanene våre litt. Gjøre små justeringer og endringer som ikke krever mye. Så langt har jeg erfart at disse tiltakene ikke bare er bra for kloden, men også for lommeboka! Mer om det senere.

Til nå har jeg snakket en del om produkter, DIY, sminke og sånn. Men jeg følte behovet for en spalte som ikke er produkt-orientert, og med tiltak du kan gjennomføre uten store invisteringer. Jeg håper dere liker den like mye som jeg likte å lage den.

Tusen takk til Caroline som ga meg ideen.

4 Kommentarer

    • Stine Friis Hals sier

      Så bra du likte den 😀 Tror det blir en fin kategori å jobbe videre med 🙂

    • Stine Friis Hals sier

      Det er dritsmart! 😀 Også så godt å helle på hjemmelaga grønnsakskraft i matretter i stedet for buljong/vann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.