Videoblogg
Kommentarer 4

Kræsjlanding

Må si det var litt hardt å gå tilbake på jobb etter ti dager med smågodt og chill, men alle ferier må ta slutt. Det som ikke tar slutt (heldigvis) er den daglige filmen, og i morgen kommer episode 60! Herregud som tida flyr.

Her er uka som gikk i YouTube-land. Om du ikke følger kanalen min enda kan du gjøre det her.

Mandag:

Delte noen tanker om fly vs. tog, og økonomi.

Tirsdag:

Bambus-tannbørsten tok helt av, og jeg fikk så mange meldinger fra folk som hadde gått inn og bestilt abonnement etter å ha sett filmen. Jeg digger det! Fikk også mail fra Puss med Bambus-folka, så stay tuned: for det kommer mer bambus-tannkost-greier om ikke alt for lenge.

Onsdag:

Har vært på Lush (*catch phrace*) og kjøpt miljøvennlig tannkrem! Var en ny opplevelse, men tror jeg kan venne meg til det.

Torsdag:

Det er helt umulig å kjøpe bare én ting på Lush, så jeg kjøpte shampo også.

Fredag:

En ny runde med anti haul! Denne gangen er det klesskatter fra Fretex som får flotta seg på kamera.

Lørdag:

Vi måtte jo snakke om Galtvort på et eller annet tidspunkt

Søndag:

Hadde egentlig hundre planer for alt jeg skulle rekke i dag, men endte bare opp med å gå til butikken pluss rydde litt hjemme.

 • Benedicte Jenssen

  Gøy! Elsker Potter-universet. Jeg er stolt Ravenclaw!

  • Stine Friis Hals

   <3 <3

 • Liker skikkelig godt videoene du lager for tiden! 😀

  • Stine Friis Hals

   Tusen takk! Jeg har det skikkelig gøy også 😀