Stil & skjønnhet
Kommentarer 4

Anti Haul: Fretex

Velkommen til en ny anti haul! Serien hvor jeg viser ting jeg har hatt i klesskapet en hel evighet, og som jeg ikke har noe behov for å bytte ut med «noe nytt og fresht», selv om klesbutikkene stadig minner meg på at det er på tide å «oppdatere vårgarderoben min».

Jeg tilbringer størsteparten av livet mitt i Norge. HVOR mange sommerkjoler trenger jeg. Sånn helt egentlig. Store deler av sommeren er jeg dessuten i Trøndelag. Stedet hvor det kan regne, sludde og hagle når som helst på året. Jeg har NULL behov for et skap utstyrt med mer enn to skjørt og kjoler.

Jeg vil mye heller fylle klesskapet med plagg jeg har tenkt nøye over, og som passer til alle anledninger. Ikke bytte dem ut fordi det er en ny årstid, eller sesong. Å vite at uansett hvilket plagg jeg trekker frem så vil det være laget av et materiale jeg liker, ha et snitt jeg føler meg amazing i – og være et plagg som får meg til å føle meg vel – er utrolig digg. Nå må virkelig kjedebutikker slutte å fortelle meg at jeg må bytte ut klærne mine. Sjukt irriterende.

Dessuten er det mye mer givende å finne noe bra på Fretex enn HM, fordi jeg får skikkelig skattejaktfølelse. Og er det noe jeg trenger mer av i livet mitt så er det pirat-vibber.

Se alle mine anti hauls her.