Videoblogg
Skriv en kommentar

Påske i YouTube-land

Har dere hatt ei fin påske? Jeg har hatt det helt topp. Ti dager i Trøndelag gjør noe med sjela. Og i tillegg fikk jeg lagd så mye film, og virkelig tatt meg tid til det. Må si at det var digg å kunne lage film uten å ha vært på jobb i sju timer først.

Siden det er lett å falle av lasset i en ferie tenkte jeg det var kjekt å samle sammen filmene fra påska, så det er enkelt å få sett alt (eller de du syns er mest interessant seff).

Om du ikke abonnerer på YouTube-kanalen min ennå syns jeg du bør gjøre det. Du finner den her – og for meg betyr virkelig hver abonnent, kommentar, like og deling alt i verden. Jeg har nemlig noen planer, men må vente til ting er mer satt før jeg går nærmere inn på det. Uansett: Her er påska i YouTube-format:

Slim fail

Påskeferien startet med noen dager hjemme hos fattern – som akkurat har kjøpt nytt hus. Jeg og lillesøstra prøvde å lage slim, jeg lærte å kjøre classy walk og vi hadde det generelt chill.

Et bad uten mikroplast

Pappa har BADEKAR i huset. Så jeg hadde kjøpt med en gull-badebombe fra Lush og krøp ned i det varme vannet. Det beste var at jeg ikke skylte mikroplast ut i havet.

Homecoming

Etter at vi omsider kom oss helt til Namsos klippet jeg sammen en episk reise-vlog. Ja, det er langt fra Oslo til Namsos.

Trenger man masse penger for å leve bærekraftig?

Vel fremme i Namsos snakket jeg litt mer om hvorfor jeg driver med dette etikk-prosjektet mitt. Mens jeg brente litt bensin.. passende.

Ungdomshuset Lagre’

Dette er et sted jeg har gleder meg utrolig mye til å vise dere. Jeg refererer til, og snakker om, Lagre’ hele fuckings tida. Så tenkte det var på tide å faktisk vise dere det huset her. Det er gult, ligger på Bjørum og jeg skylder det så mye.

Room tour

Jeg kunne jo ikke være i Namsos uten å vise frem noen av de gøye tingene jeg sparer på.

Cruelty free øyenbryn

Det ble også tid til å teste to ulike varianter av cruelty free øyenbryn. Et dyrt, og et billig.

Fjellet

Selve påskehelga tilbragte vi på fjellet. Jeg rakk å lese en bok, steke lammelår for første gang i mitt liv og puste.

Fly vs. tog

Og helt til slutt ville jeg ta opp de økonomiske problemstillingene omkring det å reise i Norge.