Hverdag
Kommentarer 4

I det siste på Instagram

Følger du meg på Instagram? Etter mye frem og tilbake har jeg gått over til en helt sort-hvit feed, som står mer i stil den visuelle linja jeg kjører på blogg, YouTube og hele pakka.

Jeg syns sort-hvitt ser veldig bra ut, og liker å konsentrere meg om lys og ikke farger. Men byttet har også en praktisk årsak: Leiligheta vår har cirka null naturlig lys, kun grellt, oransje, kunstig lys. Så langt har jeg ikke funnet en bra måte å etterbehandle bilder fra leiligheta på. I alle fall ikke uten at jeg bruker alt for lang tid på hvitbalansen. Så en dag tenkte jeg: «fuck it, jeg kjører sort-hvitt». Enkelt og greit.

Instagram er en av mine favoritter når det kommer til sosiale medier. Det er så enkelt å finne kule kontoer, og å prate med kule folk. Jeg liker å dele ting spontant der inne, men også å dele bilder jeg har hatt liggende en stund. Det er en fin plattform å dele korte historier, tanker, sitater eller andre ting som er for smått til å bli en egen blogg-post eller for langt til å ligge på Snapchat. Lisa skrev nylig om inspirasjon, og Instagram er virkelig et av mine favorittsteder å finne inspirerende folk.

Om du vil følge meg på Instagram heter jeg stinefriis der. Legg igjen din insta-konto i kommentarfeltet, så sjekker jeg det ut! Jeg liker å finne nye folk.

4 Kommentarer

    • Stine Friis Hals sier

      Tusen takk! OMG betyr sjukt mye når det kommer fra deg 😀 <3

  1. Synes det er kjempekult med BW – også passer det jo stilen din ellers. And btw, takk for SO <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.