Stil & skjønnhet
Kommentarer 4

Pakker minimalistisk

I morgen drar vi på påskeferie! Jeg gleder meg så sjukt masse. Ikke bare fordi det er ferie, men fordi jeg får se familien min. Pappa har akkurat flyttet inn i nytt hus, så jeg gleder meg til å se det. Den lille kofferten min tvinger meg til å pakke minimalistisk, og på den måten får jeg i tillegg oversikt over hvilke plagg jeg liker best. Det er en fin stikkprøve på garderoben, for når jeg har putta et par plagg i kofferten og føler at «ja, jeg kunne levd med kun disse plaggene» så er det et tegn på at noe er riktig her i verden.

Denne helga skal både jeg og Mikael være hos fattern på Steinkjer, og søstra mi skal også være der. Vi vurderer å lage en vlog om hvordan man lager slim. Noen som vil se det? (Søstra mi er 10, så det kan jo bli interessant).

Se hvordan du kan pakke minimalistisk Her er pakkelista mi:

  • Sorte jeans
  • Et par t-skjorter (grå + sort + hvit)
  • En skjorte (sort eller hvit)
  • Et par gensere (striper + sort + marineblå)
  • Flanell-skjorte
  • Denimjakke
  • Bra undertøy
  • Sminke
  • Hudpleie
  • Noen smykker som passer til alt

Siden jeg skal både på hytte og være litt i byen måtte jeg har litt variasjon i klærne. Men alt er i nøytrale farger, så jeg ikke går på en smell med at jeg har med et plagg som passer med bare én annen ting. Det blir for dumt.

I tillegg pakker jeg underholdning: Kindle, ei (alt for tykk) bok, Nintendo Switch, mac og såklart: kamera til å vlogge med.

Om et er noe spesielt dere vil se fra Namsos. Historier dere vil høre eller slikt må dere bare si i fra. Er sikker på at vi kan finne på noe lurt.