Zero Waste
Kommentarer 8

Keep cup

Processed with VSCO with s2 preset

Etter litt leting, noen google-søk og en tilfeldig gåtur har jeg endelig fått kloa i en Keep Cup!

Jeg har hatt en slik kopp tidligere, men mista den på Westerdals et sted.. Og siden har jeg vært på utkikk etter en ny. I dag var jeg på vei hjem fra butikken og gikk forbi SiO-kafeen på høyskolen, og der selger de Keep Cups + kaffeavtale til 99 kroner! Så nå kan jeg i tillegg få kaffe til 15 kroner i SiO-kafeene om jeg har med koppen. Bra deal.

Når det kommer til pappkoppen har jeg ikke gjort kjempemye research enda, men jeg antar at et engangsprodukt aldri er særlig bra når det fins flerbruksprodukter. Mener å ha lest et sted at pappkopper inneholder et slags plastbelegg på innsiden, som skal hindre pappen i å bli fuktig – og derfor ikke er så enkel å resirkulere. Men har ikke noe kilde på det. Skal skrive mer om pappkopper når jeg har sjekket litt mer.

Men for deg som er på jakt etter en flerbrukskopp er Keep Cup et bra alternativ. Den veier nesten ingenting, og er derfor enklere å ha i veska enn typ en stor termokopp fra Bodum. Den er laget av plast, men er resirkulerbar.

Keep Cup har dessuten samme standardstørrelse som de fleste kafeer har på sine take away-kopper noe som gjør transaksjoner enklere. Du kan lese mer om dem her.

Grunnen til at jeg brukte så mye tid på å få tak i en igjen var fordi jeg ikke ville bestille og dermed shippe en ny kopp helt fra et annet verdenshjørne, men finne en som allerede var sendt. Selv om jeg har fryktelig lyst på en av Star Wars-koppene deres.

Så er det bare å huske å ta den med seg da.